• logo logo

  Waterdichting van parkeerdaken

  Parkeerdaken worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden en vereisen daarom oplossingen met speciale technische eigenschappen.

  De POLYAC®-parkeerdaksystemen met elastomeer membraan verhinderen dat water, chlorides en carbonatatie kan opteden in het beton en vormen een duurzame oplossing door hun scheuroverbruggende eigenschappen, UV-bestendigheid, absolute waterdichtheid en weerstand tegen vorst-/dooicycli op lange termijn.

  Boven het membraan bevindt zich de slijtlaag met instrooimiddelen en toplaag, die voor een verhoogde mechanische weerstand zorgen.

  De keuze van het type en de grootte van de instrooimiddelen of aggregaten hebben een invloed op de slijt- en slipweerstand op korte en lange termijn.

  De toplaag laat toe in te spellen het gewenste uitzicht of kleur, of de nodige markering aan te brengen.Men kan er eveneens voor kiezen om de slijtlaag, als beschermlaag uit beton of asfalt met hechtlaag te voorzien.

  Alle producten van het systeem worden vloeibaar aangebracht en leiden tot een naadloos systeem met een goede chemische en mechanische hechting tussen de verschillende lagen. Ze hebben een zeer korte uithardingstijd, zijn bij zeer lage temperatuur toepasbaar, en indien nodig lokaal te herstellen. Reeds 2 uur na voltooiing van de werken, is het systeem opnieuw berijdbaar.

  logo