• logo logo
  Oplossingen | Speciale technieken - spetec® | Geotechnische oplossingen

  Geotechnische oplossingen

  Geotech Polyurethaanharsen en Acrylgels kunnen voor verscheidene geotechnische oplossingen worden aangewend en dit tot op grote diepte onder het maaiveld.

  Verzakte structuren kunnen met de slab-liftingsproducten gecontroleerd gelift worden tot hun oorspronkelijk niveau door middel van de AP LIFT PU-schuimen. De sterkte, dichtheid, en het expansievermogen varieert per product afhankelijk van de noden of toepassing: betonnen spoorwegbeddingen, vlotplaten, vloerplaten, trappen, fietspaden, ... .

  Voor het opvullen van holtes of niet meer gebruikte structuren, buizen en mijnschachten is er een zeer expansieve AP FILL hars beschikbaar.

  Met de AP SOIL, AP STAB, bodemverbetering en - stabilisatieharsen kan het draagvermogen van gronden worden vergroot, is het mogelijk om tijdelijke of permanente waterdichte grondschermen aan te brengen, of kunnen dijken, grond- en grindbermen worden verstevigd. De SPETEC® STOP en SEAL schuimvormende PU’s kunnen ook voor het vullen van grote holten en dichten van voegen ten gevolge van uitspoeling rond of verzakking van ondergrondse constructies onderdeel van de oplossing zijn.

  logo