• logo logo
  Oplossingen | Herstellen & beschermen met harsproducten | Voegen | Polymeerbeton voor dilatatievoegen

  Polymeerbeton voor dilatatievoegen

  De aanwezigheid van voegen in civiele structuren zoals brugdekken en wegen, hebben nood aan een structureel polymeerbeton dat weerstaat aan grote dynamische verkeerbelasting.

  Het polymeerbeton kan rond een brugvoegsysteem worden uitgevoerd als overgangsbalk aan het wegoppervlak, verstevigingsrib onder het asfalt, of een uitvulling rond een flexibele voegovergang.

  Ook voor de herstelling van mangaten wordt het polymeerbeton ingezet en het voorzien van een overgangsbalk tussen putdekselsframe en de wegbekleding.

  POLYAC® M is een, zelfs bij zeer koude temperaturen, ultra snel uithardend PMMA-gebaseerde polymeerbeton dat uitermate geschikt voor deze toepassingen.

  Dit taai en licht flexibel materiaal lijdt niet tot spoorvorming (typisch voor asfalt), of een snel scheuren en afbreken van materiaal onder langdurige impact (typisch voor beton met hydraulisch bindmiddel).

  Hierdoor bekomt men een comfortabele en duurzame oplossing, waarbij ernstige schade aan structuren wordt vermeden.

  Voor het fixeren, herstellen of uitvlakken van parkeerdek- of vloervoegen die niet rechtstreeks aan UV-licht worden blootgesteld, kan er eveneens met de RESIPOX-mortel worden gewerkt.

  logo