• logo

  Resiplast, daar kan je alle kanten mee uit!

  Met meer dan 55 jaar ervaring staat Resiplast vandaag stevig aan de top in de productie en de ontwikkeling van kunstharsen voor de bouwindustrie. Doorgedreven vakkennis en innovatieve technieken bezorgden Resiplast een ijzersterke reputatie. Onze systemen worden wereldwijd toegepast.

  logo

  DESKUNDIG ADVIES

  Resiplast doet meer dan alleen topproducten leveren. We bieden u ook technische ondersteuning als u dat wenst. Plus: de technische afdeling staat ons commercieel team bij als er grote en/of complexe projecten worden uitgevoerd. Met andere woorden: u kunt rekenen op een professionele en nauwgezette service.

  TOPKWALITEIT

  Bij Resiplast gebruiken we alleen hoogkwalitatieve grondstoffen. En we houden natuurlijk de globale kost in het oog, ook voor het aanbrengen van onze producten. Het resultaat? Bij Resiplast vindt u een rijke waaier aan uiterst efficiënte systemen voor betaalbare prijzen.

  UW GARANTIE

  Ons volledige productieproces – van ontwikkeling tot levering – wordt streng gecontroleerd volgens de ISO 9001 normen. Ook snelle levertermijnen zijn cruciaal. In onze productie-unit te Wommelgem kunnen we snel prioritaire orders verwerken.

  GEZONDHEID, MILIEU EN VEILIGHEID

  Resiplast zet zich des te meer in om milieuvriendelijke, duurzame producten en systeemoplossingen te ontwikkelen en deze in de markt te zetten. Recyclen, verwerken van gebruikte verpakkingen, meer produceren met minder en het werkcomfort van onze klanten bevorderen zijn doelstellingen die wij ons onophoudelijk stellen en waarop we ons duurzaam ontwikkelingsbeleid baseren. Onze intenties en systemen op vlak van milieumanagement zijn vastgelegd in de ISO 14001 certificering. Tevens werken wij conform de Europese verordening REACH voor de productie en de handel in chemische stoffen. Producten en systemen met zeer lage VOS/VOC-emissies zijn beschikbaar, of HACCP conforme vloerbekledingen voor de voeding-en drankenindustrie.

  DE JUISTE PRODUCTEN, DE JUISTE AANPAK ÉN DE JUISTE MENSEN

  De kunstharssystemen uit ons gamma bestaan uit hoogwaardig epoxy, polyurethaan en methylmetacrylaat. Uiteraard krijgt u ook het bijhorende materiaal geleverd om deze topproducten aan te brengen.
  U zoekt de juiste vakmensen om uw project uit te voeren? Ook daarmee helpen we u graag.

  RESEARCH & DEVELOPMENT, DE HOEKSTEEN VAN ONS SUCCES

  Sinds onze oprichting in 1966 ontwikkelden we een groot aantal kunstharssystemen voor uiteenlopende industriële toepassingen. En we blijven innoveren. Zo ontwikkelt onze R&D-afdeling voortdurend nieuwe producten en verbeteren we almaar onze bestaande systemen. Onze nieuw ontwikkelde producten testen we grondig in specifieke werfomstandigheden.